neděle 8. prosince 2013

Duševní průjem

" Tulačka na ulici hledá kapičku naděje,
vidí plamínek, neví co se děje.
Přistoupí blíž, zahlédne muže,
tváře červené, a v rukách růže.
Její oči se rozzáří a jde ještě blíž,
doufá, že ji nenese pouhý kříž.
Muž postoupí o krok dál,
tulačku zesmutní, asi se bál. "
Báseň od neznámého autora. Strašně se mi zalíbila, co vy na ni?
Sakra tolik se toho událo za tu dobu co jsem tady nic nenapsala. Ale nemá cenu to tu psát, protože už se to asi nestane a nechci si pak zase pročítat články a vzpomínat u toho. Nelíbí se mi to. Nemám to ráda. Bylo pro mě utrpením nemít něco kam se můžu vypsat aniž by mě u toho bolela ruka plýtvala perem, když bych tu stránku potom vytrhla a zmuchlala. Taky jsem zjistila, že blog je prostě mojí závislostí. Hlavně ty lidi. Uvědomila jsem si, že tady poznám fúru nových lidí. A mám možnost komunikovat i se Slovákama. Blog mě toho dost naučil. Hlavně je to takový můj koutek na přemýšlení. V rozepsaných mám tolik článků, které pro mě dost znamenají. Ale zveřejňovat se mi to zatím nechce. Až zase budu mít takovou tu náladu kdy to semnou půjde od devíti k pěti a od pěti k devíti.

Momentálně se mám nijak. Nevím jak mi je. Jsem unavená. Nejsem ani šťastná ani smutná. Poslouchám už asi dvacátoudevátou písničku od Eminema a v hlavně mam díru větší než celá galaxie. Kolem sebe mam bordel jako kráva a je mi tady dost příjemně. Ten nepořádek mi ani tak nevadí. Jsem líná a tak se s ním musím nějak smířit. Kdyby mi teď někdo nabízel třeba 7 milionů za to, že půjdu někomu vyvenčit psa, nešla bych. Jsem na tom moc líná a moc pohodlná. Počkat 7 milionů za vyvenčení psa? Kdo by nešel. Jasně že bych šla. Vzala bych prachy a v tom v čem jsem bych jela někam pryč. Někam daleko od všech. Protože tady už mě to nějak přestává bavit. Ne že bych to tu neměla ráda, ale je tu nuda. Žádná zábava, která je pro mě. Všechno se tady skládá jenom z chlastu, hulení a pika. Nepotřebuju tyhle hovna k tomu abych se bavila. Vždyť když hraju šachy tak se taky zabavím. Dělam si prdel.

Nevim jakej je smysl tohohle článku, ani nevim jestli ho někdo přečte. Protože vůbec nevim, jestli mě někdo pochopí. Ale co už. Zvykla jsem si, že mě nikdo nechápe a že mi nikdo nerozumí. Co naděláš.

4 komentáře:

  1. jojo eminem je nejlepší! :D
    v mém městě je to taky tak. skéro, chlast a piko .. až na ty lidi co drogují ( nepočítám hulení ) tak se snima nebavim, ale ti ostatní jsou fajne :D
    my-life-my-worry.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ta básnička je fajn, jen.. nějak je taková smutná.
    Jsem ráda, že jsi přešla na blogspot a nemusím být pokaždé naštvaná, že jsi nic nenapsala. :) haha
    Já jsem tak nějak.. nevím přestala řešit tu náladu. Zjistila jsem, že když se někde vypíšu, někomu to řeknu, je mi fajn, Když na to nemyslím, je mi taky líp.
    Tvých 7 milionů za venčení mě rozesmálo. :D
    Taky mě nikdo nechápu, zvykla jsem si.

    OdpovědětVymazat